Kérjük engedje meg, hogy vállalkozásunkat néhány sorban bemutassuk Önnek!

 


Cégünk jogelődje 1990-ben alakult családi kényszervállalkozásként. Tevékenysége elsősorban más vállalkozások részére végzett könyvelés, számviteli és munkaügyi feladatok ellátása volt.

Többszöri átalakulás és folyamatos bővítés mellett mára a cég a két tulajdonos mellett több alkalmazottal dolgozik.

Mintegy harminc vállalkozás részére végez számviteli és munkaügyi bérmunkát a könyvelőiroda.

Mindenki nyugodtabban alszik, ha adóügyei, vállalkozásának számvitele is rendben van, ugye? Segítünk, rendbe tesszük, végigvisszük!

Több évtizedes szakmai, adminisztratív, pénzügyi, adótanácsadói tapasztalattal rendelkező fő-könyvelőnk a cég tulajdonosaként dolgozik. Diszkrét, családias hangulatú irodánk várja új ügyfeleit is!

Molnár Mária - könyvelő - parapszichológus - író

2010-ben az egyik tulajdonos évtizedes medence építő tapasztalata révén víztisztító, vízlágyító, vízszűrő, vízkezelő termékeket forgalmazó két kiskereskedelmi üzletet is elindítottunk Tisztavízzel.hu néven, valamint egy webáruházat is ebben a témában.

Tisztavízzel.hu - víztisztító, vízkezelő, vízszűrő, vízlágyító berendezések

Az Árgus Szolgáltató KFT emellett internetes szervert is üzemeltet, melyen több cég és polgárőr egyesület, polgárőr szövetség honlapja, levelezőrendszere, webáruháza is fut.
A honlapkészítés mellett webáruház üzemeltetés és bérbeadás, digitális fotózás, videó, egyszerűbb multimédia CD készítés és web-tárhely bérbeadás, domain regisztráció bonyolítás és szolgáltatás jelenti az iroda bevételi forrását. Egyéni fejlesztéseket is szívesen végzünk!

Polgárőr szervezetek részére különleges ajánlatunk, gyorsan beüzemelhető mintaoldalunk van!

Polgárőr honlap szerkesztés

Molnár Mária, a cég egyik tulajdonosa évekkel ezelőtt végzett a MANTRA Alternatív Természettudományi Szabadegyetemen, mint parapszichológus.

Elsősorban a lélekvándorlással, a test-lélek kapcsolatépítéssel foglalkozik a parapszichológián belül. Erről eddig három könyvet is írt, melyek megvásárolhatóak a LÍRA és Elixír könyvesboltokban, valamint a második és a harmadik könyv nálunk is megrendelhető.

A parapszichológiával foglalkozó honlapunk is elérhető a www.leleklampas.hu címen.

Molnár Mária: Fénykeresőknek

Reméljük, hogy Önöket is hamarosain partnereink, vásárlóink között köszönthetjük majd.

Üdvözlettel

 

Molnár Mária
könyvelő - cégtulajdonos

Mozsgai Endre
ügyvezető - cégtulajdonos